Groepstrainingen

Groepstrainingen

Mindfulness

Mindful Parenting


In deze 8-weekse groepstraining wordt d.m.v. meditatie- en beweegoefeningen samen met andere ouders onder andere gewerkt aan het verminderen van stress en het leren herkennen, begrijpen en verminderen van automatische reactie patronen.

Uit onderzoek is gebleken dat deze training zorgt voor een verbeterde kwaliteit van de opvoeding en van de ouder-kind relatie. De training is voor iedere ouder die minder stress wil ervaren in de opvoeding en juist meer wil genieten! Wil je meer weten over wat deze training ouders en gezinnen kan brengen? Lees dan hier verder...


Deze training staat gepland vanaf mei 2018 op de volgende dinsdagavonden van 19:30u tot 22:00u:

22 mei, 29 mei, 5 juni, 12 juni, 19 juni, 26 juni, 3 juli en 10 juli van 19:30u tot 22:00u.


Er is plek voor minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers.


De training is € 395,00 incl BTW en inclusief een werkboek en audiofragmenten van meditaties.

Meld je je aan voor of uiterlijk op 11 mei, dan krijg je een korting en betaal je € 325,00. incl BTW.


Aanmelden nu mogelijk!Mindful met je Baby


Voordat je een baby hebt, kun je je nog nauwelijks voorstellen wat voor verandering dat teweeg brengt. Er wordt gesproken over roze wolken. En "je moet vooral genieten met je baby!". Maar zo makkelijk is dat niet altijd. Tijdens deze 8 weekse training leer je als ouder op een kalme, onbevooroordeelde manier op te merken welke signalen jouw baby geeft, zodat je hier op een sensitieve manier op kunt reageren. Deze training leert je beter omgaan met de stress die een baby kan veroorzaken, zoals huilen, niet willen slapen of gezondheidsklachten. Je leert goed voor je baby, maar ook voor jezelf zorgen. Op deze manier kun je emotioneel beter beschikbaar zijn voor je baby en kun je hem of haar een veilige en vertrouwde start van het leven geven.


Startdatum: nog niet bekend. Bij interesse kunt u contact opnemen!

Volwassenen met stress of burn-out klachten

(Mindfulness Based Cognitive Therapy - MBCT)


Bij de 8-weekse training MBCT ontwikkel je, d.m.v. meditatie- en beweegoefeningen, een andere, niet-veroordelende, relatie met je gedachten en gevoelens, waardoor spanning en piekergedachten zullen verminderen en je op een andere manier om zal leren gaan met stressvolle situaties. Mindfulness is bewuste aandacht geven. Niet meer op de automatische piloot meegesleept worden door gevoelens, gedachten of lichamelijke gewaarwordingen. Maar leren om deze op te merken en er op een vriendelijke en nieuwsgierige manier op te reageren, zonder er direct een oordeel aan te geven en iets te willen veranderen.

Hierdoor krijg je meer ruimte om zelf te ontdekken wat jij nodig hebt en hoe je het beste op je gedachtes of gevoelens kan reageren.


Startdatum: nog niet bekend. Bij interesse kunt u contact opnemen!


Mindful in je Leven

onderdeel van Orthopedagogische Praktijk de Groei


KVK nummer 58955607

www.op-degroei.nl


Aankomende trainingen


Mindful Parenting

8-weekse training

Vanaf mei 2018


Individuele sessies Mindfulness

Starten kan elk moment!

Meld je aan!

Contact


info@mindfulinjeleven.nl

Tel: 06-19452247