Individuele training

Individuele Mindfulness Training

Kinderen en jongeren


Mindfulness kan jouw kind helpen meer te ontspannen. Meer genieten van het moment in plaats van piekeren over de dag van morgen of de dagen die zijn geweest. Ook helpt mindfulness om beter te leren concentreren. De aandacht leren richten op iets waar op dat moment de aandacht moet zijn, in plaats van steeds afgeleid te raken. Dit zorgt voor minder frustraties, minder stress en daardoor een gelukkiger kind dat lekker in zijn of haar vel zit!

De meditaties worden op een leuke speelse manier gegeven, aansluitend bij de leeftijd van het kind.


Meld je aan!


Ouder(s) en baby


Een baby kan je wereld op zijn kop zetten. Baby's zijn eigenlijk het meest mindful van ons allemaal. Ze leven in dít moment in plaats van op de automatische piloot, denkend aan het verleden of de toekomst. Baby's kunnen soms een hele uitdaging vormen. Veel huilen, niet willen slapen, moeite met borstvoeding of eten... allerlei zaken die ervoor kunnen zorgen dat de stress bij ouders stijgt. Met de individuele sessies gaan we kijken wat het gedrag en de emoties van je baby allemaal bij jou oproepen en hoe je ervoor kan zorgen dat je meer mindful, met de volle aandacht, naar jouw kindje kan kijken en luisteren, ontdekken wat er allemaal in hem of haar omgaat en hoe je daar dan zo goed mogelijk bij kan aansluiten.


Meld je aan!

Volwassenen


Volwassenen zijn naast de groepstrainingen ook individueel welkom voor een training. De trainingen zijn geschikt voor mensen met spanningsklachten. Van lichte stress tot burn-out. De training is ook bewezen effectief voor het voorkomen van een depressie, voor mensen met terugkerende depressies.

De training bestaat uit zit/lig meditaties maar ook is er voldoende aandacht voor beweegmeditaties. Naast de sessies binnen, kunnen sessies ook buiten in het bos plaatsvinden.


Meld je aan!

Mindful in je Leven

onderdeel van Orthopedagogische Praktijk de Groei


KVK nummer 58955607

www.op-degroei.nl


Aankomende trainingen


Mindful Parenting

8-weekse training

Vanaf mei 2018


Individuele sessies Mindfulness

Starten kan elk moment!

Meld je aan!

Contact


info@mindfulinjeleven.nl

Tel: 06-19452247