Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden


Aanmelden

Om je aan te melden kun je het aanmeldformulier invullen. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je uiteraard eerst contact opnemen. Als het aanmeldformulier binnen is wordt in het geval van de groeptrainingen een intakegesprek gepland. Na dit gesprek wordt de factuur en andere praktische informatie toegestuurd. Bij betaling van de factuur is de aanmelding definitief. Bij overschrijding van het max. aantal aanmeldingen geldt het tijdstip van ontvangst van betaling als selectiecriteria.


Annulering door een deelnemer

Annulering van de inschrijving is mogelijk onder de volgende voorwaarden:

  • Bij annulering korter dan 1 maand is de deelnemer 50% van de kosten van de groepstraining verschuldigd.
  • Bij annulering minder dan 2 weken voor aanvang van de groepstraining is de deelnemer de volledige kosten verschuldigd.
  • Bij annulering binnen 24 uur van een individuele sessie wordt 50 % van de kosten in rekening gebracht. In het geval van een pakket van 5 sessies, wordt het bedrag genomen van een losse sessie.


Annulering door de trainer

De trainer heeft het recht één of meerdere trainingsdagen te verzetten als dit door onverziene omstandigheden niet anders kan. Ook heeft de trainer het recht een training geen doorgang te laten vinden bij te weinig aanmeldingen. Iedereen wordt hier minimaal een week van te voren van op de hoogte gesteld en de betaalde bedragen worden op dat moment volledig teruggestort. Wanneer een individuele sessie niet door kan gaan, wordt samen met de deelnemer een nieuwe datum overlegd.

Mindful in je Leven

onderdeel van Orthopedagogische Praktijk de Groei


KVK nummer 58955607

www.op-degroei.nl


Aankomende trainingen


Mindful Parenting

8-weekse training

Vanaf mei 2018


Individuele sessies Mindfulness

Starten kan elk moment!

Meld je aan!

Contact


info@mindfulinjeleven.nl

Tel: 06-19452247